Μπορεί το θέμα που να... τραβάει τον κόσμο να είναι ποιοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι θα «βγουν» μπροστά και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στα 4 εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο, Δημήτρη Νικολάου, Νίκο Βέργο, Λευτέρη Χουτεσιώτη. Οι δύο πρώτοι έχουν περισσότερες εμπειρίες από τους υπόλοιπους, καθώς τόσο πέρσι όσο και φέτος έχουν κάνει συμμετοχές και μάλιστα και σε ευρωπαϊκά ματς.
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Βέργος επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Βάσας και κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ πρόσφατα είχε αγωνιστεί στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Όσον αφορά τον Χουτεσιώτη, ουσιαστικά είναι από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αλλά δεν έχει τόσες εμπειρίες αφού δεν έχει παίξει σε πολλά επίσημα ματς.
Και οι τέσσερις όμως νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, καθώς ήταν επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων», πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα.
Φυσικά το γεγονός ότι ο Χουτεσιώτης αναμένεται να πάρει ματς, δεν έχει να κάνει με τον Προτό. Ο Βέλγος έχει δείξει ότι γουστάρει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και αν κάποιος από τους ξένους έχει σίγουρη τη θέση του στον Ολυμπιακό, αυτός είναι 100% ο Προτό!