Την Τρίτη του Πάσχα ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στην Ελλάδα και ξεναγήθηκε σε Ρέντη και «Γ. Καραϊσκάκης». Την Τετάρτη του Πάσχα πήρε μια πρώτη… γεύση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού με τη Ραβένα για το βόλεϊ Ανδρών. Νωρίτερα, όμως, είχε πιάσει δουλειά.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε τις επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Σχετικά με τις αποχωρήσεις, τις μεταγραφές, τους δανεικούς και τους νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά ο 47χρονος τεχνικός δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό!
Στόχος του είναι να τους περάσει όλους από το «μικροσκόπιο» του, να αποκτήσει ο ίδιος άποψη για όλους και μετά να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις. Και οι προσεχείς εβδομάδες, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα τελευταία 4 ματς στο πρωτάθλημα, θα λειτουργήσουν πάνω σε αυτό τον άξονα.
Να τσεκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς όλους τους παίκτες που ανήκουν στο σύλλογο και να αποφασίσει ποιοι θα είναι στο Ρέντη, στην εκκίνηση της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.