Ναι μεν ο Όσκαρ Γκαρθία θα μείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή για ακόμα 4 ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και τίποτα σίγουρο από εκεί και πέρα και το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν με τον Καταλανό το καλοκαίρι.
Τα πάντα είναι ανοιχτά στον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή και μάλιστα μία περίπτωση η οποία αρέσει αρκετά στην Πλατεία Αλεξάνδρας είναι αυτή του Πέδρο Μάρτινς.
Το όνομά του έχει επανέλθει στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας του Πειραιά στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Προπονητής ο οποίος είχε εξεταστεί σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους» και το περασμένο καλοκαίρι προτού συμφωνήσει η ομάδα με τον Μπέσνικ Χάσι.
Ο Πορτογάλος κόουτς έχει το προφίλ που θέλει ο Ολυμπιακός και αυτό έχει να κάνει με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τις ομάδες που έχει αναλάβει μέχρι τώρα, ενώ παράλληλα είναι σχετικά και νεαρός σε ηλικία άρα και φιλόδοξος για τη συνέχεια της καριέρας του.
Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Πέδρο Μάρτινς, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είχαν επαφή μαζί του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον συγκεκριμένο.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Όσκαρ Γκαρθία θα είναι στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά, με το όνομα του Πέδρο Μάρτινς να «παίζει» αρκετά...