Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 5-1.Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου σκόραρε ένα πολύ ωραίο τέρμα,  το οποίο ήταν αποτέλεσμα μίας άψογης ομαδικής συνεργασίας, ενώ έδωσε και δύο ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Ο Φορτούνης έδειξε διάθεση, ήταν μέσα στις φάσεις και έβγαλε για ακόμη μία φορά την ποιότητά του στο παιχνίδι, κάνοντας έτσι τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Η εμφάνισή του είναι αυτή που θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, εκείνος δείχνει να είναι προσηλωμένος στη δουλειά, ώστε να βοηθάει την ομάδα του. Αυτό φάνηκε και κόντρα στους Φαίακες, σε ένα ματς στο οποίο είχε κάποια τρομερά διαστήματα, καταφέρνοντας όμως και έτσι σε αυτό το μικρό διάστημα να κάνει τη διαφορά.

Μπορεί να είχε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μέσα στη χρονιά, ωστόσο η αξία του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και ο Φορτούνης συνεχώς διαψεύσει όσους το κάνουν… Η εμφάνισή του κόντρα στην Κέρκυρα έδειξε αυτό που γνωρίζουν όλοι. Ότι διαθέτει απίστευτη ποιότητα και ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται, ωστόσο, διάρκεια, ώστε να μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που όλοι θα θέλουν να έχουν στην ομάδα.