Ο Κέβιν Μιραλάς ξεκαθάρισε εκ νέου πως βλέπει μόνο Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά και φαίνεται ότι όλα θα αποσαφηνιστούν μετά το Μουντιάλ! Τι άλλο είπε.

Ο Βέλγος άσος που ήταν MVP στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα είπε αρχικά με αφορμή και την γκολάρα που έβαλε: «Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησα να πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο για μένα έχοντας αγωνιστική απραξία να δείξω αυτό που ήθελα. Μετά από πολύ καιρό ήρθε όμως η αποζημίωση με αυτό το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά».

«Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς η παρουσία του Μαρτίνς στο γήπεδο. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλαμε όλοι οι παίκτες να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», σχολίασε μετά και κατέληξε μιλώντας για τον ίδιο: «Έχω δηλώσει πως θέλω να μείνω. Είναι όμως κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αφού θα συζητηθεί στο τέλος της χρονιάς». Όπως όλα δείχνουν οι τελικές επαφές των δύο πλευρών θα γίνουν μετά το Μουντιάλ. Ο Μιραλάς πάντως κάνει ότι περνάει από το χέρι του για παραμονή.