Το έχει κάνει συνήθεια πλέον ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Νέες δηλώσεις από τον Λιθουανό τεχνικό με… υπονοούμενα για τις διαιτησίες των αναμετρήσεων με τον Θρύλο. Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας σχολίασε: «Κάναμε τη δουλειά μας. Επισημάναμε τη δουλειά των διαιτητών της Ευρωλίγκας. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Αλλά οι ατάκες τους ακούστηκαν… περίεργες!. Ωστόσο, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και παλεύουν με όσα… όπλα έχουν».
Συνέχισε μιλώντας για τη διαιτησία: «Και τα δύο παιχνίδια σχεδόν πήγαν στην παράταση, έτσι κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Η διαιτησία είναι μία εξ αυτών. Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν παιχνίδια, όπως και η εμπειρία. Όλα είναι σημαντικά».
Με τον Γιασικεβίτσιους να προσθέτει: «Χάσαμε την επιθετικότητά μας. Σταματήσανε και αρχίσαμε να σώζουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Ακόμα κι αν έχουμε προβλήματα με φάουλ ή είμαστε άτυχη στην επίθεση, δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Οι τακτικές είναι καλές, αλλά πρέπει να αφήνεις τα πάντα στο παρκέ».