Οι Πέδρο Μαρτίνς, Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ είναι σε διαρκείς επαφές για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν εφόσον την Κυριακή (29/4, 19.00) "κλειδώσει" και μαθηματικά την 3η θέση.

Τα ονόματα πολλά. Τα σενάρια ακόμα περισσότερα. Πολλά από αυτά κρύβουν φυσικά μία γερή δόση αλήθειας, όπως συμβαίνει π.χ. με τις περιπτώσεις των Μολέδο και Χριστοδουλόπουλου! Κλασικό καλοκαίρι Ολυμπιακού με λίγα λόγια, ειδικά τώρα που αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Τι λένε στο λιμάνι; Δεν μπαίνουν πλέον καν στη διαδικασία να σχολιάσουν τι γράφεται αριστερά – δεξιά και τα διάφορα σενάρια που φέρνουν τους "ερυθρόλευκους" να εξετάζουν καμιά… 50αριά ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις.

Φυσικά τα περισσότερα ονόματα προέρχονται από το εξωτερικό και από προτάσεις μανατζαραίων που υποστηρίζουν (προφανώς πάνω στην επιθυμία τους να "διαφημίσουν" την πραμάτεια τους) ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τους πελάτες τους.
Η αλήθεια είναι ότι από πλευράς ονομάτων δύο είναι αυτά που θα αποτελέσουν "hot" στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Ο πρώτος είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος επέστρεψε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ και τον "ψήνει" ο Ολυμπιακός από τον χειμώνα.