Από την περασμένη εβδομάδα τόσο ο Οτζίτζα Οφόε όσο και ο Σεμπά έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Δεν υπολογίζονται και κάνουν προπονήσεις μόνοι τους στο Ρέντη. Και τα δημοσιεύματα για το μέλλον τους άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor.com» αποκαλύπτει πώς τόσο ο Βέλγος μέσος όσο και ο Βραζιλιάνος ακραίος απασχολούν την Γαλατασαράι και είναι αρκετά πιθανό την προσεχή αγωνιστική περίοδο να φορούν τη φανέλα της. Στο θέμα που έχει κάνει κι αφορά τον προγραμματισμό της Γαλατά για τη σεζόν 2018-19.
Οι πληροφορίες της τουρκικής ιστοσελίδας σημειώνουν πώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ρίξει και πάλι τα βλέμματά της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και με δεδομένο ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων στον Θρύλο, το έργο της «τσιμ μπομ» για να τους εντάξει στο δυναμικό της ήταν πιο εύκολο.
Τονίζουν ακόμα ότι είναι δεδομένη η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ και οι δύο παίκτες έχουν απαντήσει θετικά στην κρούση της τουρκικής ομάδας για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους.