Στην Ελλάδα επέστρεψε από την Τετάρτη (25/04) ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα δουλειά, προκειμένου να σχεδιάσει σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας το νέο Θρύλο ενόψει της νέας σεζόν.
Ο 47χρονος καλείται σιγά-σιγά να πάρει κάποιες αποφάσεις, έχοντας πάντως την ευκαιρία να τσεκάρει εκ νέου το υπάρχον ρόστερ του στα δύο εναπομείναντα ματς με Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στο έκτος έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Την ίδια ώρα, αναμένεται να επικεντρωθεί και στην Ακαδημία του συλλόγου. Ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει έρθει στη χώρα μας με έναν στενό συνεργάτη του, ο οποίος θα αξιολογήσει τη δουλειά που γίνεται στα φυτώρια της ομάδας, καθώς και το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τονίζεται ότι έχει εμπειρία από τμήματα Ακαδημίας, ο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται απόλυτα και έπειτα από συνεννόηση με τους «ερυθρόλευκους» θα τσεκάρει από κοντά τους μικρούς παίκτες του Θρύλου.
Φυσικά, εξετάζονται και περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να προσφέρον στο σύλλογο, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει τις εισηγήσεις του προς τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Μαρτίνς σηκώνει άμεσα μανίκια, λοιπόν, με στόχο να χτιστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα που θέλουν όλοι να βλέπουν τη νέα χρονιά, με τη  διάθεσή του μέχρι στιγμής για δουλειά να είναι πολύ ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας.