Εδώ και δύο ημέρες έχουν τονίσει πώς το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς είναι και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Μια περίπτωση που αξίζει και το προφίλ του οποίου ανταποκρίνεται σε αυτά που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι» και παραμένει ψηλά στην «ατζέντα» των ανθρώπων του Θρύλου.

Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ. Είναι προπονητής που κοιτά να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του και αφιερώνει πολύ χρόνο για να το πετύχει. Κι αυτά που έχει πετύχει στις ομάδες τις πατρίδας του που κοουτσάρισε είναι πολλά, εάν αναλογιστούμε τη δυναμική τους σε σχέση με τους «μεγάλους» στην Πορτογαλία. Κι αυτό αποτελεί παράσημο για τον Μαρτίνς.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε μια σημαντική παράμετρο. Είναι άνθρωπος με όραμα και φιλοδοξίες. Αυτό που θέλει και ο Ολυμπιακός. Και δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι έχει δουλέψει και με ταλαντούχους και νεαρούς παίκτες στην καριέρα του.
Ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι μια περίπτωση που βλέπουν «ζεστά» στον Θρύλο και μέσα στο προσεχές διάστημα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι τελικά.