Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή στον Βόλο. Η Θύρα 7 της πόλης της Μαγνησίας γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, αλλά παράλληλα ο σύνδεσμος έκανε και τα εγκαίνια του νέου του χώρου. Το νέο «σπίτι» για τα μέλη του συνδέσμου που το γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο.
Εκατοντάδες ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν το παρών και ήταν εκεί, σε αυτή την εκδήλωση που είχε και ξεχωριστούς προσκεκλημένους. Τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τρίτο Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μιχάλη Κουντούρη, τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, αλλά και δύο παλαίμαχους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Αμανατίδη και τον Θανάση Κωστούλα. Δύο Έλληνες που φόρεσαν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος και την τίμησαν.
Οι δύο τους ήταν προσκεκλημένοι της Θύρας 7 Βόλου και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό, παραλαμβάνοντας τα σχετικά βραβεία από τα μέλη του συνδέσμου.Με το μήνυμα των μελών του συνδέσμου να αναφέρει «30 Χρόνια πίστης και αφοσίωσης σε εύκολους μα και σε δύσκολους καιρούς! 30 χρόνια στους δρόμους γεμάτα αναμνήσεις ,γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφουν ατελείωτα χιλιόμετρα! 30 χρόνια δάκρυα χαράς αλλά και λύπης! 30 χρόνια ιστορίας ανεκτίμητης που ξεκίνησε να γράφει μια παρέα τρελή και παλαβή για τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο και συνεχίζει να γράφει η νέα γενιά, πάντα με σεβασμό στους παλαιότερους που κατόρθωσαν να μας κολλήσουν την αρρώστια που ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».