Το θέμα βγήκε από χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή! Σχετικά με τα τιμολόγια διαμονής σε ξενοδοχείο, των εμπρηστών  του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου, που πλήρωσε η Dimera, η εταιρεία του Σαββίδη, όπως κατέθεσε επίσημα η υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου. Αλλά στην ιστοσελίδα της… αλήθειας αυτή η είδηση δεν υπάρχει! Λες και δεν γράφτηκε ποτέ!

Με τον Κώστα Καραπαπά να σχολιάζει το θέμα, μέσα από τoν λογαριασμό του στο facebook και να αναρωτιέται: «…τώρα που το σκέφτομαι μήπως εκτός απο τις σακούλες παίρνουν τίποτα και απο την Dimera;»

Αναλυτικά το ποστάρισμα του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός που σχολιάζει ότι «Πάρτε ρε παιδιά το sdna ένα τηλέφωνο, γιατί τόση καθυστέρηση; Αυτοί έβαζαν σε λίγα λεπτά τα θέματα της "Δίκης" στον ΣΚΑΙ! Δεν είδαν χθες; Έλειπαν; 24ωρο κοντεύει... Λέω για την κατάθεση της υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου που λέει επίσημα και με την υπογραφή της ότι τα τιμολόγια διαμονής των εμπρηστών σε ξενοδοχείο, την ημέρα που έκαψαν το αυτοκίνητο του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου (μάνατζερ τότε του Κάτσε), πληρώθηκαν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα πήραν πίσω και πλήρωσε η Dimera!

Δηλαδή η εταιρεία του Σαββίδη! Υπάρχει λοιπόν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σύμφωνα με την οποία ο Μηλλιωρίδης, στέλεχος τότε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει εντολές για εμπρησμούς, υπάρχουν τιμολόγια για τη διαμονή των εμπρηστών σε ξενοδοχείο που πληρώνουν οι εταιρείες του Σαββίδη ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κάνουν την πάπια! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως εκτός απο τις σακούλες παίρνουν τίποτα και απο την Dimera;

ΥΓ.: Που είναι οι πολέμιοι της διαφθοράς Υπουργοί να μας πούν για αυτή την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ; Που είναι οι "ευαίσθητοι" που έκαναν δικογραφίες για υποθέσεις χωρίς κανένα στοιχείο ή με καταθέσεις ανθρώπων που ήταν σε αποστολή;»

πηγή: gavros.gr