Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν και ο Φρανσουά Μοντεστό με τους συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για την αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για τους Πειραιώτες.

Ένα από τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι εκείνο του Αλμπέρτο Ματαρίτα, ο οποίος αγωνίζεται στην Νέα Υόρκη Σίτι. Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος scouting των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ζήτησε τη γνώμη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά, όντας συμπατριώτης του. Ο Ματαρίτα αγωνίζεται ως αριστερός μπακ στην ομάδα της Αμερικής, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ.

Ο 23χρονος διεθνής μπακ, λοιπόν, φαίνεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να εξετάσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις προσεχείς ημέρες. Οι ποδοσφαιριστές που θα εξετάσει ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολλοί και το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο προσκήνιο νέα ονόματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης μεταγραφικών στόχων ενόψει του καλοκαιριού που μας έρχεται.