Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός πήρε από την Αζαξιό τον Μαντί Καμαρά. Μάλιστα, η συνέχεια του ρεπορτάζ από τους Γάλλους, κάνει λόγο πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και περνάει ιατρικά. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Πάμε να δούμε, όμως, μερικά παραπάνω στοιχεία για το τι ακριβώς είδους παίκτης είναι ο Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Έχει γεννηθεί στη Γουϊνέα στις 28 Φεβρουαρίου 1997, στο Ματάμ και έχει ύψος 1.82μ.

Με τη Σαντόμπα Κόνακρι, την πρώτη ομάδα του με την οποία είχε 67 συμμετοχές, πέτυχε 23 γκολ, από το 2013 έως το 2016, ενώ από το 2016, που παίζει στην Αζαξιό, έχει με τη γαλλική ομάδα 41 ματς και δύο γκολ. Με την Αζαξιό έχει και μία ασίστ σε σύνολο 2.164 αγωνιστικών λεπτών.

Η κύρια θέση του είναι αμυντικός μέσος, έχει παίξει και μεσοαμυντικός, αλλά και δεκάρι, αλλά η τελευταία «περίπτωση» έγινε μόλις μία φορά. Έχει παίξει και δεξί μπακ και δεξιός ακραίος, αλλά η παρουσίες του σε αυτές τις θέσεις, ήταν σπάνιες.