Όλοι χαρούμενοι ήταν στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Κράσνονταρ. Η Σάσκια Χίπε, στις δηλώσεις της ανέφερε ότι ήταν ένα τρελό παιχνίδι, και πως ότι ο Θρύλος αγωνίστηκε ως ομάδα.
«Σήμερα ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Παίξαμε ως ομάδα. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής. Πάντα παλεύαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Τώρα πρέπει να πάμε στη Ρωσία να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Οι φίλαθλοί μας είναι απίστευτοι. Για αυτές τις στιγμές παίζουμε, για αυτές τις αγαπάμε τον Ολυμπιακό τόσο πολύ, γιατί έχουμε απίστευτο κοινό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα, πρώτη σκόρερ του ματς.
Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση, η οποία ήταν εξαιρετική, τόνισε ότι όλοι έδειξαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα και θέληση.
«Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά στο τέταρτο σετ. Με την βοήθεια όμως του κόσμου, τα ψυχικά αποθέματα και την θέλήση που είχαμε όλες μαζί, μαζέψαμε την διαφορά και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια.
Υπήρχαν πολλά συνεχόμενα λάθη στο τέταρτο σετ και προσπαθήσαμε μετά να τα καλύψουμε. Τα καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και θέλουμε να πάμε τώρα στη Ρωσία να πάρουμε τη νίκη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έπαιξα έτσι, ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον Ολυμπιακό. Πήρα ενέργεια από το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και από τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε», τόνισε χαρακτηριστικά η Κεντρική του Ολυμπιακού.