Στο προσωπικό του blog στην Ευρωλίγκα ο Τζέισον Γκρέιντζερ έγραψε για τον Βασίλη Σπανούλη και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, που ήταν απέναντι στον αρχηγό του Ολυμπιακού:
«Έχω παίξει κόντρα σε όλα τα καλά πόιντ γκαρντ της Euroleague, αλλά μεγαλώνοντας, ο μοναδικός παίκτης με τον οποία ήθελα να ανταγωνιστώ ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Είχα την τύχη να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι στη διοργάνωση εναντίον του και να τον μαρκάρω. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα!
Κάθε φορά που έβλεπα ένα παιχνίδι της Euroleague σκεφτόμουν πάντα πως έχει χαρακτήρα και είναι πολύ ταλαντούχος. Είμαι ο τύπος που του αρέσει να παίζει ενάντια στους καλύτερους και το να κάνω το ντεμπούτο μου εναντίον του ήταν ξεχωριστό.
Αυτό βέβαια που δεν ήταν ξεχωριστό, ήταν το ότι χάσαμε από τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό στη σειρά των playoffs με την Εφές πέρυσι. Είχαμε την νίκη στα χέρια μας, μόλις 10 λεπτά μακριά, και αυτό ήταν έξτρα κίνητρο για μένα, να επιστρέψω στα playoffs και να διεκδικήσω μια θέση στο Final 4. Ήμασταν τόσο κοντά... Δεν φαντάζεστε πόσο πονάει ακόμα αυτή η ήττα!».