Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήρε ευκαιρία από τον Όσκαρ Γκαρθία στο φιλικό με τον Πανιώνιο ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, χωρίς βέβαια να χρειαστεί να προβεί σε κάποια δύσκολη φάση. Ωστόσο, έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει το σύλλογο όποτε του ζητηθεί.

Η εικόνα του Χουτεσιώτη αρέσει πολύ στους ανθρώπους του συλλόγου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο πορτιέρο του Θρύλου δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του προπονητή του, αλλά και του Σίλβιο Προτό.

Ο Βέλγος έχει αναλάβει τους υπόλοιπους γκολκίπερ του συλλόγου, προκειμένου να τους διδάξει κάποια πράγματα με την εμπειρία που διαθέτει και ο Χουτεσιώτης παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Ο 23χρονος δεν έχει δεχτεί τη φετινή χρονιά γκολ στα ματς Κυπέλλου όπου αγωνίστηκε καθώς και στο φιλικό με τον Πανιώνιο, καθώς το γκολ των «κυανέρυθρων» σημειώθηκε στην εστία του Ιβουσιτς. Ο Χουτεσιώτης είναι αποφασισμένος να δουλέψει και να πάρει και στο μέλλον τις όποιες ευκαιρίες του δοθούν, προκειμένου να καθιερωθεί στο μέλλον στο σύλλογο.πηγή: gavros.gr