Το ματς με την Παναχαϊκή είχε εξ ορισμού διαδικαστικό χαρακτήρα. Αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού φρόντισαν να το κάνουν πραγματικότητα, φτάνοντας στο 3-0 σετ σε λιγότερο από μία ώρα. Όλοι στον οργανισμό του Θρύλου, πλέον, σκέφτονται μόνο ένα πράγμα: τον επαναληπτικό με την Σουργκούτ και την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.
Αυτό υπογράμμισε και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης μετά το ματς στο Βραχάτι, λέγοντας πώς: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ήρθαμε εδώ για τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι την πορεία μας. Πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς, δοκιμάστηκαν και άλλα παιδιά, η ομάδα ανταποκρίθηκε και είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε, μαζί με τον προπονητή μας, και τα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής περιόδου που ολοκληρώνεται σιγά- σιγά».
Ο ακραίος του Θρύλου ανέφερε ακόμα ότι: «Τώρα μας μένει ένα παιχνίδι για τον τελικό του Challenge Cup. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένα παιδιά, δουλευταράδες και θα δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι, τις μέρες που ακολουθούν. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας, να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».