Σε ματς της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο γήπεδο της Λειβαδιάς ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 1-0 τον Λεβαδειακό.

Δράση στην Super League μπορεί να μην έχουμε, έχουμε όμως στα πιο μικρά ηλικιακά πρωταθλήματα. Η ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος. Αντίθετα ο Λεβαδειακός κλείστηκε στο μισό γήπεδο και έπαιζε αμυντικά για να «κλειδώσει» τον Ολυμπιακό.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το σημείωσε στο 81’ ο Θωμάς Τσιμπούκας. Ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, ο Παύλος Παπαδόπουλος πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Τσιμπούκας με την δεύτερη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι και δικαίως πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Οι συνθέσεις των ομάδων: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Παπαθανασίου, Σαλιάι, Φασσάς, Βλαβιανός, Λιάγκας, Τζελάι, Δήμος, Κουκοβίνος, Ιωαννίδης, Βήχος και Πόρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Τσιμπούκας, Πέιος, Φυτόπουλος (76’ Ζιάκας), Τσερκώνης (69’ Κατσούκης), Χατζηιωαννίδης, Βρουσάι και Τσιριγώτης (61’ Βοϊλης).