Τον τελευταίο καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του. Μετά από την είσοδο του οπλοφόρου Σαββίδη στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τη διακοπή, τη βαριά «καμπάνα» στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, το ενδεχόμενο για Grexit και όλα όσα λέγονται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Blic» της πατρίδας του.
Ο τεχνικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε αρχικά: «Δεν είναι πρόθεσή μου να υπερασπιστώ τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως θα το κάνω ακριβώς εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο σπορ. Ο Μαρινάκης δεν αξίζει αυτές τις αναλήθειες και την πολιτική αντιμετώπιση που έχει με ξεκάθαρο στόχο να καταστραφεί η φήμη του στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ποια ναρκωτικά σε πλοία και ποιοι στημένοι αγώνες; Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν και τη φήμη του σαν ιδιοκτήτης της πιο ξακουστής ομάδας της χώρας».
Συνεχίζοντας ο Σέρβος επισήμανε ότι: «Γνωρίζω τον Μαρινάκη για πολλά χρόνια. Έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός όμως είναι το καμάρι του και ασχολείται με αυτά με μεγάλη όρεξη. Για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στον Ολυμπιακό να διαψεύσω πως όλες οι ασχήμιες που ακούγονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια. Για την ακρίβεια, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο μιας προπαγάνδας που έχει σαν στόχο της τον Μαρινάκη. Άνθρωποι που όλοι τους έχουν πολιτικό υπόβαθρο.
Καταλήγοντας ο Κοβάσεβιτς δήλωσε πώς «Είναι μια τακτική που ακολουθούν ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν στον Μαρινάκη. Θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Είναι άσχημο που συμβαίνει και το ότι θέλουν να κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός νοιάζεται για την αλήθεια και το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως άσχετα και προϊόντα πολιτικής προπαγάνδας».