Ένας από τους παίκτες που έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων το τελευταίο διάστημα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.
Ο μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην Nova αναφέρθηκε στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Πλατανιά, καθώς και για τον στόχο της ομάδας ενόψει και της συνέχειας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Θρύλος πάντα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα παρά το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρέπει να κοιτάμε πάντα τον στόχο που έχουμε από την αρχή. Είμαστε Ολυμπιακός. Παίζουμε πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα παίξουμε μέχρι και τελευταία αγωνιστική για αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεκαθαρίσει στους εαυτούς μας, ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλο στόχος. Να κυνηγήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Έχουμε έξι παιχνίδια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να δούμε στο τέλος τι καταφέραμε να κάνουμε. Είχαμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα μας έφερνε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά, ό,τι και να πούμε μετά τον αγώνα είναι πολύ εύκολο: να ψάξουμε να βρούμε αιτίες και δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, παρά μόνο να δουλέψουμε πιο σκληρά και να καταφέρουμε να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».