Με όσα έχουν μεσολαβήσει τις τελευταίες ημέρες και την απόφαση της Πολιτείας να αναβάλει το πρωτάθλημα, το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους».
Δεν είναι δα και εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μην αγωνίζεται, να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του και κυρίως να μην ξέρει πότε θα μπορέσει να την κάνει. Πότε θα αρχίσει και πάλι η δράση! Διότι τώρα οι παίκτες των πρωταθλητών είναι εκτός... κλίματος.
Από τη μια να τους έχουν τιμωρήσει, με έμμεσο τρόπο, για ό,τι έγινε στην Τούμπα! Κι από την άλλη, να είμαστε στα μέσα Μαρτίου και μην τους επιτρέπουν να αγωνιστούν. Γι’ αυτό και το σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανιώνιο έχει επίσημο χαρακτήρα.
Όλες αυτές τις ημέρες οι προπονήσεις των παικτών του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία έγινε σε υψηλό τέμπο. Όπως θα γίνονταν κανονικά μέσα στην εβδομάδα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.
Η δουλειά συνεχίστηκε όπως έπρεπε κι αυτό αναμένεται να φανεί στη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Όλοι στο Ρέντη το έχουν αντιμετωπίσει με την δέουσα προσοχή κι αυτό θα φανεί και αύριο, κατά τη διάρκειά του.