Δηλώσεις για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ έκανε χθες ο Σίλβιο Προτό. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη του Ευαγγέλου, που έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟ να ισοφαρίσει, αλλά αναφέρθηκε και στην κακή εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο ματς.

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, γιατί ήθελα τη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες για τη νίκη και μετά τους δώσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο διαιτητής έκανε λάθος, αλλά είναι άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν λάθη. Νιώθω πως σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από τον διαιτητή », ανέφερε αρχικά ο Βέλγος και συνέχισε.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, να πάρουμε το μάξιμουμ. Δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας, όπως θα συνέβαινε αν κερδίζαμε, αφού την επόμενη εβδομάδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μεταξύ τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, είπε. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, η υγεία όμως είναι το σημαντικότερο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, για αυτό πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Ακόμα και αυτές τις στιγμές, πρέπει πάντα να κοιτάς τα θετικά. Σήμερα σίγουρα είναι δύσκολα για εμάς γιατί έπρεπε να νικήσουμε, αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτεσαι πως το σημαντικότερο πράγμα είναι να είσαι καλά στην υγεία σου».