Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα αρκετών από τις κορυφαίες ομάδες στο Βέλγιο είναι οι Μιραλάς, Οτζίτζα και Ζιλέ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «dhnet.be», πολλοί σύλλογοι πρώτης γραμμής στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης εξετάζουν για το προσεχές καλοκαίρι τις περιπτώσεις των «ερυθρόλευκων» συμπατριωτών τους! Σημειώνοντας πώς για τους παραπάνω τρεις ποδοσφαιριστές γίνονται διερευνητικές επαφές, ούτε ώστε να φανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει το θέμα.

Λογικό και αναμενόμενο στο Βέλγιο να ασχολούνται πολύ με τον Θρύλο που έχει στο ρόστερ του πέντε ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη χώρα. Με το δημοσίευμα να σημειώνει πώς σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα για τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, το προσεχές καλοκαίρι ίσως να σημειωθούν αλλαγές στο δυναμικό.
Σε ό,τι αφορά τον Ζιλέ, σημειώνουν πώς δύο ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για τον 34χρονο μέσο, η Γάνδη και η Άντερλεχτ. Για τον Οτζίτζα, τον κοιτάζουν οι Κλαμπ Μπριζ και Άντερσον, ενώ σχετικά με τον Μιραλάς η Σταντάρ Λιέγης φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.