Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο Ανδρών. Τάδε έφη Θοδωρής Βλάχος που έκανε ιδιαίτερα αναφορά στον κόσμο του Θρύλου στο νησί του Χίου, λέγοντας πώς αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν χαρά στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.
Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε πώς «Βρισκόμαστε στη Χίο για τη συμμετοχή στο Final 4 του κυπέλλου. Από την άφιξή μας και με τον τρόπο που μας υποδέχθηκαν οι φίλοι μας του Ολυμπιακού του συνδέσμου της Χίου. Διαισθανόμαστε όλοι ότι θα έχουμε μια τρομερή παρουσία τους αύριο (σ.σ.: την Παρασκευή) στο κολυμβητήριο. Ίσως αύριο (σ.σ.: την Παρασκευή) να είναι και το πιο σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη, ο ημιτελικός.
Ακούσαμε και ξέρουμε ότι έχουν κάποια γιορτή στο σύνδεσμο. Οπότε εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα και να τους προσφέρουμε χαρά αυτές τις δύο ημέρες. Με τη νίκη την αυριανή, την πρόκρισή μας στον τελικό αλλά και με την κατάκτηση του κυπέλλου».
Ο Έλληνας προπονητής συμπλήρωσε ότι «Είναι μονόδρομος για μας. Είναι μεγάλος μας στόχος, ο πρώτος από τους μεγάλους φετινούς στόχους μας. Και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται και για μας τους ίδιους που καθημερινά δουλεύουμε πολύ και για τον κόσμο μας που θα έρθει εδώ και διψάει να δει την αγαπημένη του ομάδα».