Ο Ολυμπιακός παρά τις τελευταίες παράλογες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την αναίρεση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό απτόητος θέλοντας να οδηγηθεί σε μία εύκολη επικράτηση στα Χανιά αγωνιζόμενους εναντίον της ομάδας του Πλατανιά.


Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά δυνατά όπλα ώστε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και να οδηγηθεί ομάδα σε μία εύκολη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα βρεθεί ο Σίλβιο Προτό ενώ μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Σισέ και Μποτια. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ενώ στα αριστερά ο Κούτρης.


Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό και ο Μάρτινς που θα είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων.  Μπροστά τους θα αγωνιστεί Ο Φορτούνης.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν δεξιά ο Μάριν και αριστερά ο Μιραλάς προσπαθώντας με την ταχύτητα και τη διείσδυσή τους να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.