Η πραξικοπηματικού τύπου απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία επεστράφησαν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ δεν θα μείνει αναπάντητη από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν από την αρχή της χρονιάς για όλο το παιχνίδι που έχει στηθεί υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων και εναντίον του Ολυμπιακού. Με τη δικαίωση να έρχεται μέσα από μία απόφαση που θα συζητιέται για πολλά χρόνια, ως μία από τις κορυφαίες δικαστικές ανωμαλίες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτή την ανωμαλία ο Ολυμπιακός δεν θα την αφήσει αναπάντητη. Με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά να μεταφέρει ήδη την πρώτη αντίδραση των Πειραιωτών, κάνοντας λόγο για «απόφαση που θυμίζει άλλες εποχές, με αποφάσεις δικαστηρίων μέσα στη νύχτα». Ενώ παράλληλα προανήγγειλε την επίσημη αντίδραση των πρωταθλητών τη Δευτέρα, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να μην ξεχάσει αυτή τη βραδιά…
Αναλυτικά η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα τοποθετηθεί επίσημα τη Δευτέρα για όλα. Για μια απόφαση που θυμίζει άλλες εποχές με αποφάσεις δικαστηρίων μέσα στη νύχτα... Το τι γίνεται πλέον το καταλαβαίνουν όλοι. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί πλέον να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει.
Μια χώρα πουλημένη από τους αδίστακτους που την κυβερνούν σε συμφέροντα αμφιβόλου προέλευσης. Μην ξεχάσετε αυτό το βράδυ. Το βράδυ των γενεθλίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην το ξεχάσετε και μην τους αφήσετε να το ξεχάσουν κι αυτοί...».