Έξι παιχνίδια απομένουν ακόμα για τον Ολυμπιακό έως ότου λήξει η φετινή περίοδος. Έξι ματς, τα οποία τα τέσσερα είναι εκτός έδρας και τα δύο εντός, με όλα να είναι κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τον Όσκαρ Γκαρθία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες τους οποίους εκείνος πιστεύει πως μπορούν να αντέξουν στην πίεση.

Στην πίεση του να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που πάντα σε κάθε ματς και πριν την έναρξή του, υπάρχει αυτό το πρέπει να κερδίσεις. Ο Γκαρθία λοιπόν θα δώσει τις ευκαιρίες του σε εκείνους που αυτός πιστεύει ότι αξίζουν και αυτό φυσικά δεν αφορά όλους, καθώς ήδη μερικοί είναι στο περιθώριο.

Παίκτες λοιπόν που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, αναμένεται να πάρουν στα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να δείξουν αν όντως μπορούν να παίζουν στον Ολυμπιακό και να στηριχτεί επάνω τους το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όλοι κρίνονται αυτό το διάστημα στον Θρύλο και όλοι πρέπει να πιεστούν περισσότερο για να αποδώσουν.