Μεγάλη νίκη με 87-85 επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ σημείωσε για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ήταν από την αρχή ανταγωνιστικοί και μπόρεσαν να πάρουν ένα καλό προβάδισμα, που τους βοήθησε ενόψει των τελικών σταδίων του αγώνα. Ο ΠΑΟ αντέδρασε και ισοφάρισε, στέλνοντας το ματς στην παράταση, αλλά εκεί φάνηκε η διαφορά του Θρύλου.

Κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ για μια ακόμα φορά, ένα αποτέλεσμα που έγινε δεκτό με μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των Πειραιωτών. Μάλιστα, όταν με το καλό η αποστολή έφτασε στο ΣΕΦ, εκεί την περίμεναν οι διοικητικοί της ηγέτες, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλαδή, που ήταν φανερά ικανοποιημένοι από αυτό που πέτυχε η ομάδα στο Μαρούσι.

Πέραν των προέδρων της ΚΑΕ, εκεί ήταν και περίπου 100 οπαδοί της ομάδας, που χάρηκαν πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Οι οπαδοί του Θρύλου αποθέωσαν την αποστολή με την άφιξή της στο ΣΕΦ και φυσικά έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους παίκτες, οι οποίοι ήταν κι αυτοί φανερά χαρούμενοι από αυτό που έκαναν επί του ΠΑΟ.Πηγή gavr