Ο  Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει χθες με 87-85 τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και... έστειλε τον αντίπαλό του κοντά... εκτός οκτάδας. Έβδομος είναι ο ΠΑΟ, που έχει παράπονα κιόλας από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα. Άκουσον, άκουσον. Στην Ελλάδα βλέπετε έχουν συνηθίσει το 100-0 και τώρα που την άκουσαν για τα καλά στο ΟΑΚΑ, δεν τους έκατσε καλά. Βαριά τους έπεσε η ήττα.

Είδατε λοιπόν στην Ευρωλίγκα που οι ρέφερι παίζουν 50-50; Έβδομοι είναι στον ΠΑΟ. Και τώρα, έχουν αρχίσει να γράφουν τα κλασικά τους. Πως τους έφταιγαν και καλά οι διαιτητές για την ήττα τους. Ο Ολυμπιακός φταίει καταρχάς που έχασε τη διαφορά και δεν σας έριξε καμιά 15άρα στο κεφάλι να την ακούσετε ακόμα καλύτερα.

Ο ΠΑΟ πλέον, έχει πολλές ελπίδες να βγει ακόμα και ένατος και να χάσει το τρένο για τα πλέι οφ. Γιατί, για να συζητάμε για πλεονέκτημα της έδρας, είναι κάπως ουτοπικό. Ο Θρύλος είναι δεύτερος, είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Από την άλλη ο ΠΑΟ είναι έβδομος, έχει μόνο μονάδες και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.


Πηγή: gavros.gr