Σερ ρυθμό ευρωπαϊκών Κυπέλλων είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν. Σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει μόνιμη το καλοκαίρι, καθώς δεν θεωρείται μεγάλο το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, που είναι η οψιόν αγοράς του.

«Τους ευχαριστώ όλους στην Παρτιζάν, αφού με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια μεταγραφή που ήθελα από το καλοκαίρι, αλλά δεν έγινε τότε», είπε στην ιστοσελίδα blic o Σέρβος και αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα για το Europa League απέναντι στην τσέχικη, Πλτσεν: «Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Τσεχία, όμως εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας και να πάρουμε τη νίκη που θα δώσει προβάδισμα στον επαναληπτικό».

Ο Ζντιέλαρ ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή εμπειρία μιας και πέρυσι έπαιξε στην β’ κατηγορίας της Ισπανίας με την Μαγιόρκα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει και την θητεία τους «ερυθρόλευκους». «Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και πιο επιθετικό. Στην Ελλάδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα», επισήμανε.
πηγή: gavros.gr