Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει τρία σπασμένα πλευρά μετά την σύγκρουσή του με τον Ντάουντα και το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Γιατί διαμαρτύρονταν στο τέλος οι Πειραιώτες.

Ο Ταχτσίδης χτύπησε στα πλευρά του από... σύγκρουση με τον Ντάουντα, έχασε τις αισθήσεις του και χάρις σε σωτήρια παρέμβαση του Χρήστου Θέου επανήλθε άμεσα. Έγινε αλλαγή αν ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει!

Ο μέσος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει σπάσει τρία πλευρά εκτός από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε και προφανώς ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Ευτυχώς ο διεθνής άσος μπόρεσε να σηκωθεί σχετικά γρήγορα. Είναι σαφές ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα λόγω του τραυματισμού του.

Την Δευτέρα (12/2) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Το ιατρικό team του Ολυμπιακού εξέφραζε από την πρώτη στιγμή φόβους πως ο Έλληνας μέσος μπορεί να έχει σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά του. Από εκεί και πέρα μετά το τέλος του ματς στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν παράπονα προς τον Τζήλο για το γεγονός ότι δεν κράτησε αρκετά λεπτά καθυστερήσεων καθότι υπήρχε η διακοπή και για τον τραυματισμό του Ταχτσίδη καθώς και άλλες διακοπές.


πηγή: gazzetta.gr