Το απόλυτο των νικών στα 9 εναπομείναντα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν θέσει ως στόχο οι «ερυθρόλευκοι» όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην Nova τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θα πρέπει άμεσα να ανακάμψει, ώστε να καταφέρει να γυρίσει τα πράγματα, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει.

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στις 9 αγωνιστικές που απομένουν: «Δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ήδη έχουμε χάσει πολλά πράγματα και πολλούς βαθμούς. Όμως, από τη στιγμή που μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες, δεν έχουμε κάτι άλλο παρά να θέσουμε ως στόχο τη νίκη στα επόμενα εννέα παιχνίδια. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε άλλα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για αυτό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία του 3 ματς πρωταθλήματος έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς: «Πραγματικά είναι δύσκολο να εξηγήσω τι έχει συμβεί. Στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Είχαμε προηγηθεί. Χάσαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα εξαιτίας δύο λαθών που οφείλονται σε έλλειψη συγκέντρωσης και ίσως και στην ψυχολογική κατάσταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν έτσι».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Δεν έπαιξα στον αγώνα του πρώτου γύρου. Όμως, το είδα στην τηλεόραση. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και πολλές ανατροπές. Πραγματικά ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι μία ομάδα η οποία παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς θα παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Θα είναι ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για την ομάδα μας. Όμως, από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δύσκολα. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να ανακάμψουμε και να κερδίζουμε».
πηγή: gavros.gr