Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Και αυτή την ώρα δεν είναι γνωστό αν και πόσοι θα είναι εκτός. Οι σίγουροι είναι οι Ρομαό, Πάρντο, που είναι τιμωρημένοι. Με τον Κολομβιανό να επηρεάζει αρκετά με την απουσία του και τον λόγο θα τον διαπιστώσετε παρακάτω.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Σεμπά φαίνεται να μην είναι σε κατάσταση 100%, τότε, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ο Ολυμπιακός έχει έλλειψη στους ακραίους ενόψει Πανιωνίου. Με τιμωρημένο τον Πάρντο και σε όχι καλή κατάσταση τον Μιραλάς, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Σεμπά να παίξει.

Και είναι γνωστό πως ο Γκαρθία θα περάσει από... ακτίνες Χ, όλους τους παίκτες έως το τέλος της σεζόν, για να αποφασίσει τι θα γίνει. Ποιους θα κρατήσει και ποιους θα αφήσει να φύγουν δηλαδή. Με τον Σεμπά λοιπόν αυτή τη στιγμή να έχει ενοχλήσεις, εμφανίζεται πρόβλημα στα άκρα για τον Ολυμπιακό.

Εννοείται πως οι θέσεις θα καλυφθούν από άλλους παίκτες, αλλά όταν εκείνοι που η θέση τους είναι αυτή, δεν μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα, σίγουρα, οποιαδήποτε αλλαγή επηρεάζει. Να γιατί λοιπόν με τους πόνους του Σεμπά, ο Γκαρθία θα πρέπει να σκεφτεί κάπως εναλλακτικά, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν μπορέσει να παίξει.

πηγή: gavros.gr