Η σεζόν συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό και επειδή, έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, όσο το δυνατόν πιο ψηλά τερματίσει, άλλο τόσο πιο εύκολο θα είναι το καλοκαίρι, λόγω των προκριματικών, ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει να έχει τους καλύτερους ενόψει μερικών δύσκολων αγώνων που έπονται. Και δύο από αυτούς είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον ΠΑΟ στον Ναό.

Αναμφισβήτητα, στην Τούμπα ο Ολυμπιακός θα συναντήσει σκληρές συνθήκες, αφού όλη τη χρονιά αυτόν τον αγώνα περιμένουν, ενώ αναφορικά με τον ΠΑΟ, μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα παραμένει ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού και τις περισσότερες φορές, η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων, δεν παίζει ρόλο.

Όλος αυτός ο πρόλογος, γίνεται διότι ο Γκαρθία θέλει να έχει τους καλύτερους και το βάρος έχει πέσει στον Λεονάρνο Κούτρη. Με τον νεαρό μπακ να έχει «σκάσει» από τα τελευταία παιχνίδια και να χρειάζεται ανάσες. Όμως, επειδή ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, ο Γκαρθία τον υπολογίζει κανονικά.

Τον θέλει λοιπόν γιατί γνωρίζει πως είναι καλός σε αυτό που κάνει, οι σύγχρονοι μπακ κάνουν αυτό που κάνει ο Κούτρης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά φυσικά, αλλά και επιθετικά. Και με τις ανάσες που θα έχει πάρει, είναι σίγουρο πως οι κούρσες του θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να γίνει πιο γερός στα άκρα.
πηγή: gavros.gr