Επιστροφή στις νίκες για τους Έφηβους του Ολυμπιακού και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η Κ17 του Θρύλου νίκησε εύκολα την ΑΕΚ, στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη με 4-0, δείχνοντας πως η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν μία κακή παρένθεση. Ο Μπουλάρι στο 28’, ο Τσακίρης στο 37’, ο Γεωργαντής στο 40’ με πέναλτι και ο Ζαχαράκης στο 77’ σημείωσαν τα «ερυθρόλευκα» γκολ.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου το σκορ ήταν 3-0! Ο Μπουλάρι με δυνατό σουτ στο 28’ άνοιξε το σκορ (1-0), για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα σε διάστημα 4 λεπτών! Στο 37’, ο Τσακίρης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 2-0 και στο 40’ ο Γεωργαντής με πέναλτι (το κέρδισε ο Μπουλάρι, ανατράπηκε από τον Αντωνόπουλο) το 3-0. Σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ είχε και άλλες δύο καλές στιγμές να σκοράρει: Στο 16’ με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Μπουλάρι και στο 45’ με την προσπάθεια του Γεωργαντή.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι σε αυτό το διάστημα, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ζαχαράκης με ωραίο σουτ στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Κ17 του Θρύλου που δεν συνάντησε καμία δυσκολία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης (73’ Μαλάι), Δοψαλάκης, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης (75’ Μικρός), Μποσκουΐδης, Γλυνός (80’ Τσέργας), Τσακίρης, Ράμα, Μπουλάρι (62’ Ζαχαράκης), Μουγιός (66’ Ντούλος), Γεωργαντής.

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης (46’ Πλουμάτος), Ματζουρανάκης, Αρβανίτης, Λαζαρίδης, Κανελλάκης (62’ Πετούσης), Μπιλικαΐδης (62’ Τσάνης), Αυγέρης (83’ Κοπιτσής), Πατρινός, Τσέλιος, Μάρκου.
πηγή: redking.gr