Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει ένα νέο restart από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και αξίζει να τονιστεί πως έχει κερδίσει τους Πειραιώτες στον Ναό, στον πρώτο γύρο. Ο Θρύλος είναι μια ομάδα από τη μεριά της που έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο και θέλει να βγάλει αντίδραση, καθώς έχει περισσότερες βλέψεις από τον Ατρόμητο, έστω και αν κι αυτός έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Ο Θρύλος λοιπόν αναζητά τη νίκη και επειδή πότε πότε οι αλλαγές είναι αναγκαίες για διάφορους λόγους, ο Όσκαρ Γκαρθία, σε συνεννόηση βεβαίως με τον Χρήστο Κόντη, που θα τον αντικαταστήσει αναγκαστικά, σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στον Εχσάν Χατζισαφί να παίξει και να δείξει τι αξίζει.

Ο Ιρανός μπακ λοιπόν αναμένεται να πάρει τη θέση του Λεονάρντο Κούτρη στο Περιστέρι. Ο Κούτρης έχει ανάγκη και από ξεκούραση μεταξύ άλλων και φαίνεται πως ο Χατζισαφί θα έχει την ευκαιρία να παίξει αύριο και να βοηθήσει την ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Καθώς όλοι γνωρίζουν πόσο καλός και δυνατός είναι ο Ατρόμητος και πόσο δύσκολα περνάει από αυτή την έδρα ο Ολυμπιακός.πηγή: gavros.gr