Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει να κάνει ένα νέο σερί οδεύοντας προς την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από το Περιστέρι με τον δυνατό φέτος Ατρόμητο να φιλοξενεί την ομάδα μας. Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!

Ο Γκαρθία επιλέγει πάλι σχεδόν όλα τα δυνατά του όπλα από την αρχή. Κάτω από την εστία θα αγωνιστεί ο Προτό και μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν ο Νικολάου με τον Μποτία. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα δούμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Χατζισαφί.


Στον άξονα βλέπουμε ως 6άρι να αγωνίζεται ο Ζιλέ και μαζί του θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Αυτοί οι δύο θα αναλάβουν να αναχαιτίσουν τις προσπάθειες των αντιπάλων και να μεταφέρουν τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστεί δεξιά ο Μάρκο Μάριν ενώ στα αριστερά θα δούμε τον Κέβιν Μιραλάς οι οποίοι με την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα τους θα κληθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Ατρομήτου. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.