Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει να κάνει ένα νέο σερί οδεύοντας προς την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από το ΝΑΟ με τον δυνατό φέτος Πανιώνιο να φιλοξενείται στο Καραϊσκάκη με τον αγώνα να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!

Ο Γκαρθία επιλέγει πάλι σχεδόν όλα τα δυνατά του όπλα από την αρχή παρά τις απουσίες που έχει λόγω τραυματισμών. Κάτω από την εστία θα αγωνιστεί ο Προτό και μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν ο Νικολάου με τον Μποτία. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα δούμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Χατζισαφί.


Στον άξονα βλέπουμε ως 6άρι να αγωνίζεται ο Ταχτσίδης και μαζί του θα βρίσκεται ο Ζιλέ. Αυτοί οι δύο θα αναλάβουν να αναχαιτίσουν τις προσπάθειες των αντιπάλων και να μεταφέρουν τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Οφόε.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστεί δεξιά ο Μάρκο Μάριν ενώ στα αριστερά θα δούμε τον Κέβιν Μιραλάς οι οποίοι με την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα τους θα κληθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.