Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή και μέσα σε όλα τα άλλα, είχαμε και την ενέργεια του Ούρος Τζούρτζεβιτς να εκτελέσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα, μην αφήνοντας τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι εντολές είναι σαφείς και κάνουν λόγο πως ο Ιρανός έχει αναλάβει τις εκτελέσεις πέναλτι.

Όμως, στο Περιστέρι, ο Τζούρτζεβιτς ήταν αυτός που πήρε την μπάλα και το εκτέλεσε, παρά τη διαφωνία του Ιρανού, που ξέρει πως αυτός οφείλει να το κάνει. Με την ενέργεια αυτή του Σέρβου να μην περνάει έτσι. Ως εκ τούτου, θα έχει επιπτώσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός Σέρβος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ο Τζούρτζεβιτς σκέφτηκε και ενέργησε αντιεπαγγελματικά και αντισυναδελφικά ταυτόχρονα και ως εκ τούτου, θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει για αυτό που έκανε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Μπορεί να είναι νεαρός, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα και το «εγώ» του θα είναι κάτω από αυτή.

Από τη στιγμή λοιπόν που και στο παρελθόν έχει δείξει τέτοια δείγματα και δεν πειθαρχεί, θα πληρώσει πρόστιμο σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκειμένου να συνετιστεί, να βάλει μυαλό και να μην κάνει ξανά στο μέλλον κάτι παρόμοιο.
πηγή: gavros.gr