Η ομάδα του Ολυμπιακού κοντράρεται με την ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας γίνεται για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα, μερικές εβδομάδες μετά το 0-0 των δύο ομάδων στον Ναό. Με τον Ολυμπιακό φυσικά να θέλει και αυτό το τρόπαιο, καθώς κανένας τίτλος δεν είναι αδιάφορος για αυτή την ομάδα που από το 1997 και μετά έχει 27 τρόπαια από τα πιθανά 42 που θα μπορούσε να πάρει.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα συνεχίσει να παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα και είναι διατεθειμένος να πάρει αύριο την πρόκριση. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα σε καμία περίπτωση και φυσικά όλοι οφείλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ο αντίπαλος θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, άρα αυτομάτως αυτός ο αγώνας είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με εκείνον στον Ναό.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ, έχει πάρει αποτελέσματα εκεί, άρα δεν το 'χει σε τίποτα να πάει να κερδίσει ξανά στο Μαρούσι, όπως πέρυσι, όμως, με αυτή τη φορά να παίρνει και την πρόκριση. Κανένα τρόπαιο, επαναλαμβάνουμε δεν είναι αδιάφορο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο θέλει να πάρει την πρόκριση.