Την Τετάρτη το βράδυ παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς του 0-0 του Ναού, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Με τον Ολυμπιακό να θέλει φυσικά την πρόκριση για να πάρει ψυχολογία τόσο έναντι της αντιπάλου του, όσο και για την αντεπίθεση που οφείλει να κάνει προκειμένου να καλύψει τη διαφορά που τον χωρίζει στη βαθμολογία.

Προέχει, πάντως, αυτή τη στιγμή το Κύπελλο. Η ομάδα έχει μείνει πίσω και αν δεν μπορέσει να καλύψει τη διαφορά έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένας τίτλος, όπως είναι το Κύπελλο, είναι πάρα πολύ σημαντικός. Το έχει κατακτήσει το '12, το '13 και το '15 και σίγουρα ακόμα ένα αυτή τη δεκαετία, σαφώς και δεν θα «χαλάσει» κανέναν.

Η ομάδα λοιπόν, έχοντας το νου της στη ρεβάνς, σημαντικό στοιχείο και μονάδα για την απόδοσή της, θα είναι ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Που έχει ταλαιπωρηθεί είναι η αλήθεια από την κλοπή στο σπίτι του, αλλά και τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Οφόε, όμως, είναι πολύ καλός παίκτης, ποιοτικός και από τα πόδια του περνούν πολλά.

Σιγά σιγά ανεβαίνει ο Βέλγος, ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη και την Τετάρτη ο παίκτης θα κρίνει πολλά, στον βαθμό που του αναλογεί βέβαια. Είναι σημαντικός και καλός ποδοσφαιριστής ο Οφόε και είναι πάρα πολύ σημαντικό το πώς θα εμφανιστεί ο ίδιος αύριο.