Μερικές ημέρες έχουν απομείνει ακόμα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για τον πηγαιμό του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά συναγερμός έχει σημάνει και στο Ρέντη, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παίξει ένα από τα σπουδαιότερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων εκεί. Οι Πειραιώτες θέλουν το καλό αποτέλεσμα και θα κάνουν το παν για να τα καταφέρουν.

Ο Όσκαρ Γκαρθία από τη μεριά του, κάνει... εντατικά στους παίκτες του για αυτά που θα συναντήσουν στην Τούμπα. Δεν είναι δηλαδή μόνο τι κάνει ο κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ ξεχωριστά στο γήπεδο, αλλά και το τι κάνει και ο κάθε οπαδός ξεχωριστά στην εξέδρα. Μία φορά να έχει πάει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός και να έχει κυλήσει ομαλά ο αγώνας, απλά δεν υπάρχει.

Εδώ πέρυσι πέταξαν από πολυκατοικία κερί, που έσπασε τον αεραγωγό του πούλμαν και έπεσε μέσα. Όλα αυτά λοιπόν έχουν φροντίσει να τα κάνουν γνωστά στους παίκτες από τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα και να μην επηρεαστούν. Ούτως ή άλλως, κάθε χρόνο γίνονται αυτά, προφανώς θα γίνουν και φέτος.

Αλλά στον Ολυμπιακό είναι ψυλλιασμένοι και συνάμα αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν στην Τούμπα και να μειώσουν τη διαφορά στη βαθμολογία. Αναμένονται και αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, όπως όλοι γνωρίζουμε και για αυτόν τον λόγο το ματς στην Τούμπα είναι πάρα πολύ κρίσιμο.