Μπορεί η προσθήκη που θέλει να κάνει και έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός να κυριαρχεί στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα και φυσικά να προσελκύει το ενδιαφέρον, ωστόσο μην ξεχνάμε πως προέχει και το αγωνιστικό κομμάτι και πως οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους παιχνίδι με τη Βαλένθια, θέλοντας να βρουν ξανά τον δρόμο τους. Το μόνο που δεν υπάρχει περίπτωση είναι να… παραιτηθούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με τη Βαλένθια με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Κιμ Τιλί.

Ο Γάλλος φόργουορντ, που εδώ και ημέρες βγάζει όλο το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και κάνει όσα και οι συμπαίκτες του, θα παίξει όπως αναμένεται κόντρα στη Βαλένθια. Είναι σημαντικό βέβαια να έχετε στο μυαλό σας πως από άποψης αγωνιστικής ετοιμότητας και ρυθμού δεν είναι έτοιμος, είναι λογικό αυτό, ωστόσο θα το αποκτήσει μέσα από τα ματς.
Τον Τιλί που έχουν στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι» θα τον δούμε σε περίπου 20 με 30 ημέρες. Θέλει παιχνίδια και με την Βαλένθια θα ξεκινήσει να μπαίνει και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό.