Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Πανιωνίου με 1-0. Ο Βέλγος επιθετικός τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο μεγάλο Λιμάνι και ευχήθηκε να σπάσει το… ρόδι στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι παράξενο, δεν το έχω ξαναζήσει, πάντα έβαζα τα γκολ. Πιστεύω όμως πως θα έρθει, για αυτό δουλεύω πολύ κάθε μέρα. Είναι μια περίοδος προσαρμογής που χρειάζομαι, πιστεύω πως θα τελειώσει γρήγορα. Από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να το κυνηγήσουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αν χάσουμε το πρωτάθλημα είναι δικό μας λάθος, γιατί κάναμε πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγήσουμε. Πρέπει στο τέλος αν χρειαστεί να κυνηγήσουμε και τη δεύτερη θέση.

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά σίγουρα τόσες αλλαγές προπονητή επηρεάζουν. Η ομάδα θέλει σταθερότητα, προπονητής και πρόεδρος θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσει ομαλά η σεζόν αλλά και για να γίνει ό,τι πρέπει ενόψει του χρόνου. Θυμάμαι το γκολ στην Τούμπα, θέλω να το κάνω αυτό ξανά, είναι σημαντικό το επόμενο ματς. Πιστεύω πως οι ομάδες μπροστά μας θα κάνουν λάθη. Στην Τούμπα θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. 

Έχω πει πολλές φορές πως δεν είναι μόνο για 4 μήνες. Όνειρό μου είναι να συνεχίσω. Έχω πολλά να προσφέρω η οικογένειά μου είναι πολύ καλά εδώ, θέλω και επιθυμώ να συνεχίσω».