Είναι αλήθεια πως μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ισπανός τεχνικός μιλάει σαφώς περισσότερο στους παίκτες του σε σχέση με το πρώτο διάστημα. Ο Όσκαρ Γκαρθία αναζητά νέους τρόπους για να δώσει και άλλα κίνητρα στους παίκτες του και γενικότερα να τους... αφυπνίσει. Μία από τις κινήσεις του στον Ρέντη ήταν να φέρει ως παραδείγματα περί επαγγελματισμού τους, τους Αντρέ Μάρτινς και Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς είχε να αναφέρει στους ποδοσφαιριστές του ότι ο Πορτογάλος με τον Έλληνα κίπερ είναι δύο περιπτώσεις που δεν παίζουν πολύ και που γενικότερα δεν παίρνουν πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά εμφανίζονται με διάθεση, χαμόγελο και υψηλά κίνητρα κάθε φορά στην προπόνηση και πως προσπαθούν πάντα πολύ και για να βελτιώνονται αλλά και για να βοηθούν την ομάδα ακόμα και εν μέσω των προπονήσεων και ότι έτσι πρέπει να είναι και να λειτουργούν όλοι από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Με διάθεση, μεγάλη όρεξη, πάθος, αυταπάρνηση για τον σύλλογο αλλά και ενότητα στα καλά και στα άσχημα. Πόσο θετικά θα λειτουργήσει αυτό; Θα φανεί από την Κυριακή και μετά ξεκινώντας από το Ολυμπιακός - Πανιώνιος...
πηγή: gazzetta.gr