Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για μαζικές εκκαθαρίσεις το καλοκαίρι. Η χρονιά δεν έχει εξελιχτεί καλά, η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, οι ρέφερι τη σφάζουν όπου τη βρουν και μέσα σε όλα, ήρθε και η τιμωρία από τις αρχές, που αν μείνει, τελειώνει οριστικά την ομάδα. Βέβαια, για όλα αυτά θα αποφασίσει και ο Όσκαρ Γκαρθία σε συνεννόηση με τη διοίκηση, με τον Ισπανό να κάνει από τώρα τα πλάνα του. Δεν είναι υπερβολικό αυτό που γράφεται.

Ποιοι, όμως, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην... pole position για να παραμείνουν στο λιμάνι και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει αυτό; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό, καθώς μια ματιά να ρίξει κανείς σε αυτά που έχουν κάνει, τότε θα συνειδητοποιήσει κανείς πως όντως έτσι θα εξελιχτούν τα πράγματα και πως θα μείνουν για τη νέα σεζόν.

Αυτοί λοιπόν είναι οι Προτό, Σισέ, Ένγκελς, Χατζισαφί, Κούτρης, Ρομαό, Ανδρούτσος και Ταχτσίδης. Όλοι αυτοί οι παίκτες, έχουν δείξει καλά δείγματα, η συμπεριφορά τους είναι άψογη και από τη στιγμή που «κάνουν» στον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, παραμένουν.

Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά έως το τέλος της σεζόν, τότε αυτοί μένουν στο λιμάνι. Όσον αφορά σε μερικούς άλλους, η κατάστασή τους αυτή τη στιγμή... παλαντζάρει, ενώ είναι και μερικοί άλλοι που δεν έχουν καταφέρει και πολλά φέτος, στη δύσκολη χρονιά που διανύει ο σύλλογος.
πηγή: gavros.gr