Ο Νίκος Αρσενόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague, τονίζοντας πως θέλει κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδο του Βασίλη Σπανούλη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αρσενόπουλος που έκανε φοβερές εμφανίσεις στο Next Gen Series στην επίσημη σελίδα της Euroleague. Στόχος του να φτάσει στο επίπεδο του Βασίλη Σπανούλη.

«Eίναι μια σπουδαία διοργάνωση. Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό. Η συμμετοχή μας, που συνδυάστηκε με δύο νίκες είναι κάτι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τον σύλλογο. Δείχνει τη δουλειά που γίνεται, την αφοσίωση που υπάρχει. Αυτή η διοργάνωση σηματοδοτεί μια καλή εκκίνηση για μένα και τα υπόλοιπα παιδιά, ελπίζουμε να έχουμε λαμπρό μέλλον.

Πάντα υποστήριζα τον Ολυμπιακό, ήμουν φίλαθλος της ομάδας. Το να είμαι λοιπόν μέρος της ομάδας είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ακόμη σκέφτομαι την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Είναι λίγο δύσκολο να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, αλλά κάθε φορά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την Basket League: «Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή, αλλά το εύκολο της υπόθεσης αφορούσε στη βοήθεια και την στήριξη των συμπαικτών μου. Με υποστήριξαν, είναι σπουδαίοι τύποι όλοι τους. Το να παίζω μαζί τους είναι μεγάλη τιμή για μένα»

Για τον Σπανούλη: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να τον παρατηρώ και να δουλεύω μαζί του, για να μάθω τα πάντα από εκείνον. Ελπίζω κάποια στιγμή στην καριέρα μου να φτάσω στο επίπεδό του. Ο χαρακτήρας του, είναι το πιο σημαντικό σε αυτόν. Γι αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί να τον μαρκάρει: «Δεν μαρκάρεται, δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος που έχω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλω να βάζω μικρούς στόχους και να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα».