Ενας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου από τον Ολυμπιακό είναι ο Εχσάν Χατζισαφί με τον Ιρανό αμυντικό να έρχεται στους «ερυθρόλευκους», ώστε να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Ιρανός μέχρι στιγμής έδειχνε να μην είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον Θρύλο, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο Κούτρης να... σκάσει, βγάζοντας συνεχόμενα ματς χωρίς να έχει ανάσες.

Ωστόσο, στα τελευταία δύο ματς του Ολυμπιακού ο Χατζισαφί έχει πάρει τις ευκαιρίες του, αγωνιζόμενος ως βασικός και έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του. Αρχικά, στο ματς με τον Ατρόμητο σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του αγώνα σε ένα ματς στο οποίο ήταν καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία.

Ο Χατζισαφί, λοιπόν, δείχνει να καταλαβαίνει τον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού, ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό για τους Πειραιώτες, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να αποδόσει αυτά που μπορεί και ο Λεονάρντο Κούτρης.
πηγή: gavros.gr