Το σύνθημα της νίκης ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Αλπέρτο Μποτία! Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα στην Τούμπα, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο της νίκης και να κάνουν χαρούμενος τον κόσμο τους.
Παράλληλα, επισήμανε ότι το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πρέπει πάση θυσία να φύγουν νικητές, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.
Διαβάστε ένα μέρος από τις δηλώσεις του στη «NOVA»
Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες θα παίζουν με πολύ μεγάλη ένταση. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι εμείς να είμαστε οι νικητές και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάνω από όλα να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση».

Για το αν το αποτέλεσμα στην Τούμπα θα είναι κομβικό για τη μάχη του τίτλου: «Φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Εύχομαι να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και να δουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας σαν Ολυμπιακός θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε τη χαρά ενός καλού αποτελέσματος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου».